Forbes Business Club szülinap

Az életem minden területén fejlődtem, amióta benneteket megismertelek…

Bizony, nemrégiben szülinapot ünnepeltünk! 😊

Egy olyan közösség együttműködését, akiknek a Forbes teremtett egy olyan támogató közeget, ahol a tagok nyíltan és őszintén megoszthatják azt, milyen kihívásokkal néznek szembe és a tapasztalataikat is.

Hiszem, hogy a legtöbbet egymástól tanulhatjuk, ezért is vagyok végtelenül hálás, hogy értékes, bátor és szorgalmas (jó humorú!) embereket válogatott össze a Forbes vezetősége, Hegman Zsuzsanna a klub háziasszonyával az élen! 😘

Miért öröm nekem minden hónapban eljönni közétek és látogatni az elvonulásokat is?

Mert nem csak, hogy mindig hasznomra válnak a képzések, a beszélgetések, hanem nagyon jól is esik, egyszerűen jót tesz nekem! 🙂 Jó érzés olyan „sorstársakkal” időt tölteni, akik hasonló helyzetekben vannak, hasonló érzésekkel vannak, hasonlóan felelősek másokért is de közben fontos volna nekik a megfelelő work-life balansz elérése… Tehát nem csak szimplán sikeresek akarnak lenni hanem igazán elégedettek is. Elégedettek, mert jól érzik magukat és megtesznek mindent azért, hogy másoknak is jó legyen körülöttük (például a munkatársaknak).

Forbes Business Club

Nem is az számít, hogy 10 alkalmazottad van, vagy 100, vagy sokkal több!
Ha elhatároztad, hogy márpedig te előre mész, és odateszed magad… akkor a körülmények is igazodni fognak hozzád. Így jött velem szembe tavaly ez a klub is, és nagyon hálás vagyok, hogy fiatal korom ellenére felszívtam magam és úgy döntöttem, hogy bár én leszek a „legkisebb”, valahol el kell kezdeni. Az okos másoktól is tud tanulni. Én ezért vagyok itt! Hogy veletek lehessek, együtt fejlődhessük és segíthessük egymást!

Az életem minden területén fejlődtem, amióta benneteket megismertelek… 🙂 És ezért úgy gondolom, hogy a családom, a kollégáim, az ügyfeleim is hálásak / még ha nem is tudja mindenki pontosan, mitől vagyok tudatosabb, szervezettebb, miért tudok jobban gazdálkodni az időmmel, az erőmmel, miért tudok jobban fókuszálni a lényegre, hol erősítettek meg abban hogy delegálnom kell (hú de sokáig sorolhatnám).

Viktor Lenartról pedig úgyis csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, úgyhogy el sem érdemes kezdeni, még a végén cikk lenne belőle! 😁 A szakmai felkészültség és tapasztalat egy dolog – de hogy azt valaki ennyire hatékonyan, könnyeden és stílusosan tudja közvetíteni, na itt kezdődik a művészet!

Köszönöm a befogadást és remélem, még nagyon sokáig építkezhetünk együtt! 😘

Isten éltessen még sokáig ForbesBusinessClub!

Mindent köszönök! 🙂