Segítsünk együtt!

„…egy csepp a végtelen óceánban… De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága…”

Sziasztok, Barátaim!

Ahogy közeledik a karácsony, úgy tölt el minket a melegség és az ünnepi hangulat. De nem szabad elfelejtenünk, hogy vannak, akiknek ez az időszak nem ennyire fényes.

Sok gyermek nem iPhone-ra, márkás ruhákra vagy PlayStationre vágyik. Számukra egy egyszerű játék, egy meleg takaró vagy egy könyv is csodát jelenthet. Ezek a kisebb értékű ajándékok is hatalmas örömet okozhatnak!

Sok szülő szomorkodik, mert a kevesebbet sem tudja megadni gyermekének. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy emlékezzünk azokra, akik kevesebbel rendelkeznek, és ha tehetjük, osszuk meg velük azt a keveset vagy sokat, amink van. Egy kis segítség, egy kis összegű adomány is sokat jelenthet, és segíthet abban, hogy mások számára is fényesebbé tegyük ezt az ünnepi időszakot.

A karácsonyi készülődés talán a legizgalmasabb időszaka az évnek. Most arra kérlek, hogy állj meg egy pillanatra a rohanásban és gondolj azokra a gyermekekre, akiknek egyáltalán nem természetes, hogy ajándék kerül a fa alá! Válassz a kicsiknek ajándékot online (egyszerűen, pár kattintással), amit a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai még az ünnepek előtt eljuttatnak a legjobb helyre!

https://www.liliputjatek.hu/ciposdoboz/

SEGÍTSÜNK EGYÜTT A RÁSZORULÓ GYERMEKEKEN!

A Baptista Szeretetszolgálat és a Liliput Játékvilág idén is szebbé varázsolja sok-sok rászoruló kisgyermek karácsonyát!

2023. november 3. és december 18. között cipősdoboz-adományaik megvásárlásával Te is részese lehetsz a csodának!

MENNYI SZERETET FÉR EGY CIPŐSDOBOZBA?

Több, mint gondolnád. Hiszen egy csöppnyi gondoskodással varázslatos pillanatokat szerezhetsz olyan rászoruló gyerekeknek, akiknek ez mindennél többet ér.

SEGÍTSÜNK EGYÜTT AZOKNAK, AKIKNEK A LEGNAGYOBB SZÜKSÉGE VAN RÁ!

„…egy csepp a végtelen óceánban… De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága…”