Forbes Kilövés 🚀 Induljon a szezon!

Tegnap a #ForbesKilövés eseményen újra rádöbbentem az ilyen találkozók értékére. 🎙️ Lékai-Kiss Ramóna inspiráló karrierútja, 🌟 Pataki Ági újrakezdése és 💡 Perényi András innovatív gondolkodása felvillanyoztak. A közösség energiája és az aktív kapcsolatépítés fontossága újra megerősített: nem vagyunk egyedül az utunkon! A legnagyobb tanulság?

A döntési jog az életünk felett a mi kezünkben KELL legyen, és a kudarc csak egy új tanulási lehetőség. Köszönöm, Forbes!


Tegnap a #ForbesKilövés rendezvényén voltam és megint ráébredtem, milyen hihetetlen értéke van ezeknek az eseményeknek. A Forbes mindig is gondolatébresztő tartalmakat és beszélgetéseket kínált, és tegnap sem volt ez másképp.

🎙️ Lékai – Kiss Ramóna: Lenyűgözött a sokoldalúságával és azzal, ahogyan karrierjét építette és építi a mai napig. Műsorvezetőként, színészként és vállalkozóként egyaránt sikeres. Nem csak inspiráló, de példaértékű is, ahogyan saját vállalkozásán keresztül mások álmait segít megvalósítani.

🌟 Pataki Ági: Az ő története mindig is inspiráló volt számomra. A karrierváltásainak és vállalkozói útjának hallgatása csak megerősített abban, hogy sosem késő új dolgokat tanulni és új utakat bejárni.

💡 Perényi András: Egy igazi innovátor és a magyar e-kereskedelem úttörője. Az ő története arról szólt, hogyan lehet az álmainkat okosan, tudatosan valóra váltani, technológia és kreativitás segítségével. Nem utolsó sorban pedig, nincsen baj azzal hogyha elbuksz. Fel kell állni, újra kell húzni az alapot aztán kezd megint az építkezést, okosabban. Majd a következő házad még jobb lesz!

🚀 De nem csak az előadók inspiráltak. A résztvevő közösség, azok az emberek, akik hasonló célokkal és álmokkal érkeztek, valóságos energiatöltetként hatottak rám. Egy ilyen közösség rávilágít, hogy nem vagyunk egyedül az utunkon, és mennyire fontos a kapcsolatépítés, az aktív hallgatás, a közösen gondolkodás.

A legfontosabb lecke, amit elhoztam: a döntési jog az életünk felett a mi kezünkben KELL legyen.

Nem elég csak álmodozni; cselekedni, dolgozni és erőfeszítéseket tenni kell ezekért az álmokért. A kudarc nem végleges, de a feladás az. Minden bukás egy új tanulási lehetőség, amely megerősít és előkészít a jövő kihívásaira (amik talán már holnap eljönnek, So what?!).

Bátornak kell lenni, függetlenül attól, hogy 1, 10 vagy 100 támogatód van.

Köszönöm a Forbesnak ezt a kiváló rendezvényt, és már nagyon várom a következőt!