Aletta

Elakadtál a kommunikáció, vezetés vagy marketing útvesztőiben?

Itt a helyed! Cikkeimmel nem csak a láthatóságod növeléséhez adok tanácsot, hanem abban is segítek, hogyan válj igazi vezetővé és hogyan kommunikálj hatékonyan.

Miért olvass tovább?

Mert minden cikkemmel konkrét, gyakorlati útmutatást kapsz, amelyekkel azonnal eredményeket érhetsz el. Legyen szó akár a piaci jelenléted növeléséről, akár az üzleti kommunikációd fejlesztéséről, itt megtalálod a válaszokat.

Ne maradj le!

Meríts inspirációt és tudást cikkeimből, és válj a piacod meghatározó szereplőjévé!

Ki vagyok én, hogy Neked tanácsokat adjak?

Nagy-Kozma Aletta vagyok, CEO és marketing specialista. Erősségeim a tartalomgyártás, SEO, hagyományos- és digitális marketing stratégiák felállítása és koordinálása, vezetők edukálása a marketing-eszközök használatára.

Nyitott és alázatos embernek tartom magam. Folyamatosan fejlesztem a vezetői- és kommunikációs képességeimet, a szakterületem ismereteit aktualizálom, bővítem. Keresem az új lehetőségeket és trendeket, hogy mindig naprakész legyek, és hatékony stratégiákat alkalmazzak a személyes és céges növekedés érdekében. Tudom, hogy a hatékony kommunikáció és a csapatmunka kulcsfontosságú a projektek eredményes lebonyolításában, ezért fektetek hangsúlyt a közvetlen és hatékony kommunikációra a kollégáimmal és az ügyfelekkel is. Szeretem, amit csinálok, mert jól érzem magam, miközben a dolgomat végzem. 😊

Miben különbözök a területemen lévő más szakemberektől?

Nem csak a marketing és vezetői ismereteket adom át, hanem a gyakorlati alkalmazásukat is. A tudásom forrása a tanulmányaim, a folyamatos kapcsolattartás a piac meghatározó szereplőivel, magyar és nemzetközi szinten egyaránt, továbbá a 10 éves piaci tapasztalatom. Jelenleg is tulajdonosa és vezetője vagyok egy olyan marketing ügynökségnek, ahol azon dolgozom csapatommal, hogy a partnereink Kitűnjenek a Tömegből (hagyományos- és online marketing eszközökkel).

Új ötleteket merítek a business világból, és teljesen innovatív szemlélettel implementálom a megszerzett tudást és eszközöket a kommunikációmba, tartalmaimba és alapvetően a szakmai tudásom továbbfejlesztésébe. Mindezen tapasztalatszerzések nem csak nekem, hanem általam a követőim, kollégáim és partnereim fejlődéséhez is hozzáadnak – közvetlenül profitálhatnak az üzleti világ legfrissebb megoldásaiból.

Az innovatív gondolkodás, a lifelong learning és a think out of the box attitűd, valamint a megszerzett tudás gyakorlatba való átültetése, és ezen folyamatok bemutatása segítségére van mindazoknak, akik velem kapcsolatban vannak és követnek!

A „lifelong learning” nem merül ki a szakmai tartalmú blogok, podcastok és könyvek fogyasztásában illetve az üzleti közösség találkozókban, jelenleg 2 egyetemen 3 szakon képzem magam, ebből kettő mesterképzés (üzleti- és marketing). Mindkét egyetem nemzetközi, hogy minél nagyobb kitekintés által ismerjem meg a piacot és tudjak reagálni a gyorsan változó trendekre, technológiákra, ügyféligényekre, preferenciákra.

Hiszek a tudásmegosztásban! Hiszek abban, hogy a megosztott tudás szorozva tér vissza – lépj velem kapcsolatba, hogy közösen hozzuk ki a legtöbbet a marketing új korszakából. 😊

Leave a Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük