A képek életre kelnek!

Képzeld el, hogy milyen fantasztikus lenne, ha a saját kreatív ötleteidet pillanatok alatt valósággá tehetnéd! VIDEÓSAN IS!

A mai nap sem telhet el AI és új játékok nélkül … 😍

Ma egy új kalandba kezdtem a digitális művészet világában, és megtaláltam a Leonardo.ai csodálatos platformját!

Ez az AI alapú eszköz új lehetőségeket nyit meg előttem, hogy még izgalmasabb és lenyűgözőbb tartalmakat hozhassak létre, gyorsabban, mint valaha. (na meg játszani is marha jó vele)

Képzeld el, hogy milyen fantasztikus lenne, ha a saját kreatív ötleteidet pillanatok alatt valósággá tehetnéd! VIDEÓSAN IS!

Akár étterem tulajdonos vagy, lakberendező, informatikus, sales-es, coach vagy …. vagy a marketing világában dolgozol, a Leonardo.ai tökéletes társad lehet. 🎨

Ez a platform nemcsak hogy képes felismerni a természetes nyelvet és a képeket, de olyan finomhangolt modelleket is kínál, amik pontosan azokat az művészeti stílusokat idézik meg, amelyekre szükséged van.

Szeretnéd, ha a megjelenéseid egyedülállók és lenyűgözők lennének? Itt a lehetőség! ✨

Az egyik legizgalmasabb funkció, hogy saját modelleket is készíthetsz, teljesen személyre szabva az AI-t, hogy az tökéletesen megfeleljen az elképzeléseidnek.

És ha valami nem pont úgy sikerül, ahogy szeretnéd? Használd a negatív promptokat, hogy pontosan szabályozd a kimenetet! 🚀

Nem számít, ha csak most ismerkedsz az AI művészettel vagy már profi vagy, a Leonardo.ai közösségi fóruma rengeteg inspirációt és tanulási lehetőséget kínál. Itt megoszthatod a munkáidat, és másoktól is tanulhatsz. (Na igen, a Tudásmegosztás…!)

A legjobb rész?
A Leonardo.ai ingyenes verziót is kínál, így bárki kipróbálhatja anélkül, hogy bármit is kockáztatna. Mondjuk én pont 3 perces használat után fizettem elő, olyan lenyűgöző volt. Ha te is többet akarsz, válassz a különböző előfizetési csomagok közül, hogy még nagyobb kontrollt kapj a kreatív folyamatok felett.

Tehát, készen állsz arra, hogy a Leonardo.ai segítségével új dimenziókba repítsd a kreativitásodat? Látogass el a Leonardo.ai weboldalára és kezdd el az alkotást még ma!
Kíváncsi vagy, milyen csodákat hozhatsz létre? 🌟

Mutatok egyet, itt körülbelül fél órája kezdtem el „játszani”.
Prompt > Fotó > Videó (a fotó életre kelt)

Prompt amiből készült a fotó (és majd motion a fotóból):

Glamour Shot of Samurai: A captivating glamour shot of a Cyberpunk samurai, standing amidst the neon-lit city ambiance. The image evokes a sense of morbidity and darkness, intricately detailed to the brim. Rendered in Octane, the wet environment and dense atmosphere heighten the drama. The epic and dramatic feel is contrasted by the emptiness and eeriness reminiscent of trail cam footage. The photorealistic portrayal, enriched with hyperornate details, is as if captured through the lenses of esteemed photographers Irakli Nadar and Reylia Slaby. The image’s depth is accentuated by bokeh and floating particles, achieving an ultra-detailed visual masterpiece.

Továbbiak: