A LinkedIn profilom AI szemmel: egy személyes brand újraértelmezése

Lássuk, mit gondol rólad a tengr.ai, amikor csak a LinkedIn profilod bemutatkozását elemzi: új szemszög a személyes márkádra.

Izgalmas kísérletbe fogtam ma!

A tengr.ai technológiáját arra kértem, hogy a LinkedIn profilom alapján alkosson képet arról az emberről, akit ő lát a leírásom, bemutatkozásom alapján. (nem is kértem meg, hogy az egyéb tartalmaimat is nézze át, az majd a következő kör lesz.. csupán a bemutatkozásomat).

Az eredmény? Egy sor kép, ahol mindegyik karakter őszinte tekintettel, barna hajjal és egy kis mosollyal rendelkezik, és azért van bennük egy kis vagány is. Amikor látod, hogy oké, ez az ember tisztelettudó, elegáns, de ha olyan társaságban van, ahol elfér, simán nevet akkorát, hogy megremegnek a falak. Az egyiket (mind nagyon hasonló) ide is hoztam 🙂


Ez a fajta technológia elképesztően érdekes betekintést nyújt abba, hogyan „lát” minket az AI, és hogyan interpretálja a személyes brandünket.

Az, hogy minden képen átjön az őszinteség és a pozitív aura, számomra megerősítéssel bír arról, hogy ezek a tulajdonságok amik nekem nagyon fontosak (és úgy gondolom az esszenciámat is alkotják – mint a kedvesség, a becsület…) tükröződnek a bemutatkozómban és az adatlapomon keresztül is.

Mit gondoltok, mennyire pontos ez az AI által alkotott kép? Összhangban áll azokkal az értékekkel és jellemzőkkel, amelyeket ti is láttok bennem?

Nagy-Kozma Aletta